مشخصات اصلي روستا

۱,۲۲۰ بازديد ۰ نظر

       بسم الله الرحمن الرحيم            

اين روستادركشور ايران استان آذربايجان غربي و   شهر مياندواب جاده فسندوز نه رسيده به روستا جارچلو است در اين روستا كشاورزي ودامداري   رايج است محصولات كشاورزي اين روستا از جمله سيب وانگور -هلو-آلبالو-گل آبي-گيلاس-آلوچه-   توت-توت فرنگي-زردآلو-گوجه فرنگي-انار-خيار-كدو -بادام و....................................................... درقسمت دامداري حيواناتي اهلي از جمله گاو   گوسفند- و مرغداري و...................................  دراطراف اين روستا مكان زيارتي نيزوجود دارد     سوغاتي اين روستا براي توريست  گشمش و..... درسمت اين روستارودخانه قديم ودر سمت غرب  كانال هاي آب جديد وجود داردونيز طبق سرشماري درسال89جمعيت روستا از38خانوار تشگيل شده كه 180نفر است

 

 

فوايد سيب در سلامت

 

 

شروع فصل پاييز يعني وارد شدن به فصل سيب هاي خوش رنگ و عطر پاييزي و خوردن انواع دسرها ، نوشيدني ها و ساير محصولات اين ميوه شيرين و آب دار. سيب به عنوان ميوه اي اساسي براي حفظ سلامتي ، ساليان سال است كه بين مردم شناخته شده است و حتي ضرب المثل هاي فراوان به زبان هاي مختلف در توصيف فوايد اين ميوه بهشتي وجود دارد و به راستي كه اين ميوه داراي مزاياي منحصر به فرد از نظر حفظ سلامتي و افزايش طول عمر مي باشد. از بين تمام ميوه ها ، سيب بيشتر از بقيه حاوي پكتين مي باشد. پكتين نوعي فيبراست كه داراي مزاياي منحصر به فردي مي باشد. همچنين داراي فيتوشيميايي ها، كورستين، تانين و آنتي اكسيدان هايي است كه همگي آنها سلامت بيشتري را براي انسان به ارمغان مي آورد. در ادامه به 5 مورد از مهمترين فوايد سيب اشاره مي كنيم:

http://www.hidoctor.ir/wp-content/uploads/2015/01/apple-e1382039006457.jpg

به گزارش سلامت نيوز، اين ميوه بهشتي خواص فراواني از لحاظ دارويي دارد و نقشي بسزا مي تواند در سلامت افرادي كه اين ميوه را به طور مرتب مصرف مي كنند ايفا كنند كه به برخي از آنها اشاره مي كنيم.

 

 

خواص سبزيجات,خواص سبزيجات,خواص سيب ,خواص دارويي سيب ,فوايد سيب ,خاصيت سيب ,سيب در طب سنتي ,فوايد درماني سيب ,مضرات سيب ,فوائد سيب , سيب ,طب سنتي ,خواص سيب ,خواص سيب جات , خواص سيب در طب سنتي ,فوايد سيب در طب سنتي

بهبود عملكرد دستگاه گوارش

 

سيب به خاطر داشتن مقدار فراوان پكتين، ماده مغذي مناسب براي رژيم غذايي است. البته اين نوع فيبر در مركبات، انواع آلو وساير ميوه ها و سبزيجات وجود دارد ولي مقدار آن در سيب بيشتر است.پكتين باعث افزايش حجم مدفوع و فشار مايعات شده و بنابر اين به درمان يبوست، اسهال و به طور كلي سلامت عمومي دستگاه گوارش كمك مي كند.همچنين باعث كاهش شيوع تومورهاي كولون و سرطان اين بخش مي شود.

 

 

كاهش كلسترول

مطالعات نشان مي دهد كه خوردن 3 سيب روزانه به مدت 3 ماه باعث كاهش كلسترول خون تا 20 درجه مي شود. پكتين موجود در سيب به عنوان خواص سبزيجات-خواص ميوه ها سبزيجات و سلامت - ي شگفت آور از فيبر هاي رژيمي باعث زدودن كلسترول LDLاز خون مي شود. همچنين آنتي اكسيدان كورستين موجود در سيب مانع از جمع شدن كلسترول LDL در رگ هاي خوني مي شود. لذا به عنوان بهترين پيش غذا معرفي شده است.

 

 

كاهش خطر سرطان

 

سيب تنها مانع از سرطان كولون نيست بلكه به دليل داشتن كورستين، فلاونوئيد ها و فيتو شيمياي ها مانع از فعاليت راديكال هاي آزاد مي شود. بعلاوه فيتوشيميايي ها عليه كارسينوژن عمل كرده و به پيشگيري از سرطان كمك مي كند و اين بدان معنا است كه خوردن سيب مانع از بروز سرطان ريه، پروستات و .....مي شود.

 

 

افزايش طول عمر

 

تاكنون تحقيقات زيادي براي يافتن سرچشمه جواني انجام شده است و همه آنچه تاكنون بدست آمده عبارتند از مبارزه با استرس هاي روزانه و خوردن سيب است. فيتوشيميايي هاي موجود در سيب مانع از بروز ديابت ، فشار خون ، بيماري هاي قلبي و ساير  شرايطي مي شود كه به طور چشمگير سلامت و زندگي افراد را به خطر مي اندازد.

 

جلوگيري از ريزش مو

 

در پزشكي چيني ريزش مو به عنوان نشانه اي از كاهش تراوشات كبد ي شناخته شده است و در اين ميان سيب و ساير ميوه ها و سبزيجات كمك موثري براي بازسازي دوباره اين تراوشات است. بعلاوه  خوني كه به فوليكولهاي مو مي رسد را سرشار از مواد مغذي مي كند.

 

 

برگرفته از سايت نيوز 

كه اين محصول در روستا نيز وجود دارد.